-Sosul Tartar provine din bucătăria franceză
- este foarte răspândit în zilele noastre, datorită gustului inedit și modului de preparare ușor!
-Se potrivește de minune lângă :
Rețeta clasică
- pește, carne, fructe de mare,
- chiar și lângă legume, deoarece acest sos va transforma chiar și cea mai banală mâncare într-o adevărată capodoperă.
INGREDIENTE:
- 2 ouă fierte
- 2 gălbenușuri crude
- 1 linguriță ulei de măsline
- 1 lingură ceapă tocată mărunt
- 50 g castraveți murați
- 1 lingură muștar
- 120 g smântână
- ½ lămâie
- Mărar verde
- Sare
- Piper după gust.
Mocanita Viseul de Sus ⇇⇇⇇⇇⇇
MOD DE PREPARARE:
- curățăm ouăle fierte,
- punem gălbenușurile separat într-un bol, la care adăugăm gălbenușurile crude și muștarul, apoi amestecăm foarte bine.
- În timp ce amestecăm:
- turnăm uleiul de măsline,
- adăugăm treptat castraveții murați tăiați mărunt, mărarul, albușul de ou și ceapa mărunțită.
- punem și smântâna, continuând amestecarea.
- turnăm sucul de la jumătate de lămâie și mai amestecăm încă odată totul foarte bine.
- Descopera gama de aspiratoare Dyson ⟸⟸
Se serveste în boluri mici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu