- 500 gr. pulpa de porc
- 4 carnati de casa
- 2cepe potrivite
- 1 ardei gras rosu
- bulion
- sare
- piper
- 4 catei usturoi
- 1 cana vin
- cimbru
- 2 foi de dafin
Mod de preparare
Vezi si:"Preparare cozonaci"🔺🔻🔺🔻🔺🔻
-Se taie pulpa de porc in bucati potrivite si se pun intr-un ceaun cu apa si sare cat sa o acopere.
-Se lasa sa fiarba.
-Cand incepe sa clocoteasca aruncam apa si punem alta apa, curata.
-Adaugam sare, piper, foile de dafin si lasam sa fiarba la foc potrivit.
-Cand incepe sa clocoteasca aruncam apa si punem alta apa, curata.
-Adaugam sare, piper, foile de dafin si lasam sa fiarba la foc potrivit.
-Intre timp tocam ceapa, ardeiul si le adaugam in ceaun.
- Punem si 2- 3 linguri de bulion , cateii de usturoi tocati marunt, cimbrul si lasam sa fiarba pana scade sosul.
-Intre timp, taiem carnatii in bucati potrivite si ii rumenim intr-o tigaie .
-Dupa aproximativ o ora, aproape cand este gata mancarica, adaugam cana de vin, carnaciorii prajiti si mai lasam sa fiarba 5-10 minute.
-Servim friptura cu mamaliguta calda
-Pentru un plus de aroma, inainte cu 2-3 minute ca mancarica sa fie gata, putem adauga 2-3 catei de usturoi proaspat pisati.
Vezi si:"Descopera gama de aspiratoare Dyson " ⟸⟸
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu