joi, 16 aprilie 2020

Secrelul celor mai bune sarmale


Imagini pentru oala cu sarmale poze





Vezi si:"Salonul s-a mutat la tine acasa"           ⟸⟸
Cum bine ştim,  pe mese , de Sărbători, sarmalele sunt nelipsite.
Aceste preparate Delicioase din carne învelite în frunze de varză murată, vita de vie, toţi membrii familiei le aşteaptă cu entuziasm.
Aşadar, un preparat tradiţional românesc, va fi cu siguranţă vedeta de pe masa de sarbatori.
Sărbătorile Pascale se apropie cu paşi repezi, iar sarmalele vor fi nelipsite de pe mesele romanilor cu siguranţă.

Vezi si:"Tochitura la ceaun cu scripete "  ⟸⟸⟸⟸⟸⟸⟸⟸⟸⟸⟸⟸⟸⟸
Ingrediente:
Pentru a prepara aceste sărmăluţe vei avea nevoie de :
  • 2 kg ceapă, 
  • 4 kg de carne tocată de porc,
  • 500 gr orez, 
  • 40 gr piper, 
  • 11 gr/kg sare, 
  • 1 bucată de afumătură, 
  • bulion, 
  • varză murată.

Vezi si:"Cozonaci Moldovenesti" ca la mama acasa ⥢⥢⥢⥢⥢⥢⥢⥢⥢⥢⥢⥢⥢⥢⥢
Mod de preparare:
  • incepem prin a toca ceapa mărunt,
  • după care o călim până prinde o culoare uşor aurie şi o lăsăm puţin la răcit.

Se amestecă:
  • cu carnea tocată, orezul spălat în prealabil, cimbru, sare, piper.
  • intre timp, alegem cele mai frumoase frunze de varză murată.

Împăturim cu grijă conţinutul.
 După ce am terminat de făcut sarmalele,
  • se tocă varza murată şi o amestecă cu bulionul 
  • se aseaza un strat de varză amestecata cu bulionul şi unul de sarmale până când oala se va umple.
  • se dăugă apă şi un pic de ulei, după care bagă-le la cuptor.

Mai exact, se fierb timp de mai bine de patru ore .
Vezi si:"Descopera gama de aspiratoare Dyson "           ⟸⟸

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu