duminică, 30 iulie 2017

LUATI USTUROI SI MIERE PE STOMACUL GOL. DUPA O SAPTAMANA ORGANISMUL SE VA SCHIMBA, VINDECANDU-SE DE MAI MULTE BOLI

Usturoiul este o leguma extrem de sanatoasa, fiind o prezenta agreeata in toate bucatariile lumii. Datorita mirosului caracteristic, puternic dar placut, confera o savoare unica mancarurilor.
Dar, pe langa asta, este abundent in proprietati curative, ceea ce il face un medicament natural extrem de eficient.
Acest superaliment previne si trateaza atacurile de cord, afectiunile cardiace, ateroscleroza si reduce tensiunea arteriala si nivelul colesterolului rau. Mai mult decat atat, trateaza cu succes racelile comune, gripa, diareea, muscaturile de insecte, febra fanului si micozele.
De asemenea detoxifiaza organismul si intareste sistemul imunitar, trateaza prostata marita, diabetul zaharat si osteoartrita. Pentru eficienta maxima, usturoiul ar trebui consumat crud.
Zdrobiti un catel de usturoi, indepartati coaja si lasati sa stea 15 minute. In acest mod se favorizeaza eliberarea alicinei, compusul sau activ, care accelereaza potentialul curativ. Prin zdrobire, usturoiul devine mai usor de asimilat. In cazul unui stomac sanatos, acesta se consuma crud.
Mai mult, prin combinarea usturoiului cu miere, se obtine cel mai puternic remediu natural pentru o varietate mare de probleme de sanatate. Este un agent de detoxifiere de succes, fiind mai eficient si decat chimioterapia.
Reteta de mai jos va va energiza organismul, deoarece usturoiul tonifica, stimuleaza imunitatea si mentine sanatatea la un nivel optim.
Reteta energizantului natural
Ingrediente:
1 lingura de miere
2-3 catei de usturoi
Pur si simplu tocati marunt cateii de usturoi si adaugati mierea. Consumati zilnic 2 linguri din acest amestec.
Reteta tonicului pe baza de usturoi
5 catei de usturoi
1 lingura de ghimbir
Sucul de la o lamaie
2 ardei iuti chilli
Otet de mere crud
Mod de utilizare:
Puneti usturoiul intr-un borcan de 350 ml si adaugati ardeii, cu tot cu seminte. Apoi adaugati sucul de lamaie si ghimbirul, iar la sfarsit otetul de mere. Lasati un gol de 1 cm si acoperiti borcanul cu un capac. Se pastreaza la temperatura camerei si se consuma 2 lingurite pe zi, zilnic.
Acest tonic va stimula imunitatea, va preveni racelile si gripa si va trata durerile de gat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu