luni, 9 ianuarie 2017

Incearca sa mananci mai des aceste alimente pentru intarzierea efectelor imbatranirii



Ubiquinolul este o substanta esentiala pentru mentinerea unei sanatati optime

Cand concentratia de ubiquinol din organism scade, ne simtim lipsiti de vlaga si obositi, iar sistemul cardiovascular este mai predispus la imbolnavire.

Din pacate, abilitatea naturala a organismului de a transforma coenzima Q10 in nutrientul usor de absorbit ubiquinol scade odata cu inaintarea in varsta.

Proprietatile uimitoare al ubiquinolului

1. Combate radicalii liberi din mitocondriile celulare

2. Este cea mai eficienta enzima pentru furnizarea de energie catre celule

3. Grabeste recuperarea dupa efort fizic

4. Echilibreaza tensiunea arteriala

5. Intarzie aparitia bolilor neurologice precum dementa

6. Sprijina sanatatea sistemului imunitar

7. Stabilizeaza glicemia

8. Previne sau intarzie degenerescenta maculara datorata imbatranirii

9. Previne bolile parodontale si stimuleaza productia de saliva

Modul cel mai corect de suplimentare a ubiquinolului

Ubiquinolul poate fi obtinut in cantitati considerabile din organele animaliere (ficat si inima), dar aveti mare grija sa nu consumati in exces. Este suficient sa consumati aceste produse o data la 2-3 zile.

Sursa:Secretele.com
Penrtu mai multe informatii accesati Link-ul: Incearca sa mananci mai des aceste alimente pentru intarzierea efectelor imbatranirii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu