sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Vindeca orice infectie din corp, coboara colesterolul, intareste-ti imunitatea si curata-ti arterele cu acest remediu german



-Este vorba de un celebru preparat german care intareste sanatatea intregului corp si contine ingrediente benefice precum lamaie, usturoi si ghimbir.

Ingrediente:

• 4 lamai (nedecojite);
• 4 catei de usturoi;
• radacina de ghimbir (o bucata de 3-4 cm);
• 2 litri de apa;

Mod de preparare:

Spala bine lamaile, curata usturoiul si ghimbirul. Taie lamaile cubulete,apoi asaza toate ingredientele intr-un vas si paseaza-le bine. Pune pe foc o oala si rastoarna in ea toate ingredientele. Toarna si apa si amesteca bine pana ce da in clocot. Ia vasul de pe foc si pune-l la racit. Strecoara preparatul si toarna-l in recipiente de sticla. Depoziteaza recipientele la frigider.

Mod de folosire:

Bea cate un pahar din acest remediu in fiecare dimineata pe stomacul gol. Bea cate un pahar si in fiecare seara cu 2 ore inainte de culcare. Agita bine continutul inainte de fiecare folosire.

Pe timpul fierberii, usturoiul isi pierde mirosul datorita lamaii si ghimbirului, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji in privinta asta.

Sursa:Secretele.com
Penrtu mai multe informatii accesati Link-ul:Vindeca orice infectie din corp, coboara colesterolul, intareste-ti imunitatea si curata-ti arterele cu acest remediu german

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu